Foto: Publicitātes foto
Sestdien, 31. augustā, pašā Rīgas centrā, Esplanādē, devīto gadu pēc kārtas notiks pasākums "Rīgas sporta nakts", kurā būs iespējams sportot kopā ar sportistiem, vērot mūzikas grupu priekšnesumus, iepazīt dažādus sporta veidus, kā arī uzzināt par sporta programmām Latvijas Universitātē.

"Rīgas sporta nakts" notiks no plkst. 15.00 līdz 22.00, apmeklētājiem dodot iespēju pie vairāk nekā 30 sporta veidu organizācijām, federācijām un klubiem izmēģināt savus spēkus sportiskās aktivitātēs.

Par izklaides programmu rūpēsies grupa "Nedārgi". Uz skatuves būs intervijas ar dažādu sporta veidu pārstāvjiem. Kā arī paredzēti sporta veidu paraugdemonstrējumi uz skatuves.

"Rīgas sporta naktī" sev piemērotu pasākumu būs iespējas atrast ikvienam. Tur varēs vērot velotriāla sacensības, uzzināt sīkāk par 7. septembrī gaidāmo Vecāķu skrējienu, kā arī 21. septembrī Mežaparkā paredzēto "We Run Riga" skrējienu. Šogad norisināsies jau otro gadu pēc kārtas Latvijas Modernās pieccīņas federācijas "Global Laser Run City Tour Riga'' rīkotās sacensības. Vēl ikviens varēs startēt airēšanas sacensībās, sportot kopā ar "Sporto Rīga", Latvijas Vieglatlētikas savienības stendā iepazīt "sporta karalienes'" disciplīnas, kā arī sīkāk uzzināt par vēl daudziem citiem sporta veidiem un satikt to labākos sportistus. Būs arī lieliska iespēja izmēģināt virves vilkšanas trenažieri, kā arī iejusties paukošanas sacensībās kopā ar Latvijas Olimpiskās Vienības sportisti Jutu Mālnieci. "Rīgas sporta naktī", kā ierasts, neiztiks arī bez galda hokeja cīņām, masrestlinga un pauerliftinga. Šogad pasākuma dalībniekiem būs iespēja izmēģināt spēkus veicot distanci kāpšanas sienā, ko nodrošinās Latvijas Alpīnistu federācija. Ja vēlies nodarboties ar triatlonu, tad triatlona stendā satiec dalībniekus, kuri nenobijās un augustā pievarēja Rīgas triatlonu.

Pasākumu vadīs divu olimpisko spēļu dalībnieks biatlonā Jēkabs Nākums, kuram piebiedrosies sporta pārraižu komentētājs Anatolijs Kreipāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!