Foto: Publicitātes foto
Sākusies pieteikšanās 13. "Krastu mačam", kas notiks 20. un 21. augustā, informē organizatori.

Dalībnieki savas komandas var reģistrēt oficiālajā mājaslapā "krastspretkrastu.lv" sākot no 18. jūlija plkst. 12.00 līdz 27. jūlija 12.00. Kuras komandas piedalīsies pasaulē garākajā basketbola spēlē, noskaidrosies izlozē 1. augustā.

"Krastu mačs" ir diennakts basketbola spēle, kurā sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta komandas. Kopā ar profesionāliem basketbolistiem, aktieriem un aktrisēm, mūziķiem, uzņēmējiem un politiķiem laukumā var doties ikviens. Svarīgi – spēlētājs drīkst būt reģistrēts tikai vienā komandā.

"Krastu mačs jau 13. gadu būs pierādījums tam, ka basketbols ir mūsu nacionālais sporta veids. Man tie ir patiesi svētki redzēt, kā veselu diennakti visdažādāko vecumu un spēles līmeņu komandas sacenšas pilsētas galvenajā basketbola laukumā. Turklāt šogad viss atkal notiks ar skatītājiem, kas jebkuram spēlētājam ir svarīgi," uzsver Krastu mača organizators VEF Rīga direktors Gatis Jahovičs. Kā ierasts, atklāšanas spēle būs arī Latvijas čempionu "VEF Rīga" pirmā atrādīšanās skatītājiem, gatavojoties jaunajai sezonai.

Šogad Krastu mačs atgriežas spēlētāju un skatītāju iemīļotajā norises vietā – pretī Kongresu namam.

"Aicinu pieteikties gan pastāvīgos Krastu mača spēlētājus, gan tos, kas vēl nekad šajā laukumā nav spēlējuši. Tā ir pavisam cita sajūta, būt daļai no šī lielā pasākuma, kas jau tagad tiek pierakstīts basketbola vēstures lappusēs," saka Krastu mača organizatore Ulla Zirne.

Pēc 12 Krastu mača sezonām šobrīd rezultāts ir 7 pret 5 par labu Daugavas labajam krastam.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!