Foto: Publicitātes foto

Rīkotāji atklājuši pieteikšanos "BeActive" Pludmales spēlēm, kas Ventspilī notiks 23. un 24. jūlijā.

Lai piedalītos sacensībās un Eiropas ģimeņu kausā, gribētāji tiek aicināti reģistrēties www.pludmalesspeles.lv. Taču lielākajā daļā sporta spēļu un sporta veidu izmēģinājumos varēs piedalīties ikviens bez iepriekšējas pieteikšanās, ierodoties tieši pasākuma norises vietā.

"BeActive" Pludmales spēļu atklāšana ar tai sekojošu "Zumba" iesildīšanās treniņu notiks 23. jūlijā plkst. 11.00. Pēc tam līdz plkst. 17.00 dalībnieki komandās un individuāli varēs izmēģināt virkni sportisku aktivitāšu. Programmā – dažādas sacensības, iespēja izmēģināt sporta veidus speciālistu vadībā, paraugdemonstrējumi un izklaidējošas aktivitātes, kas turpināsies arī otrajā dienā 24. jūlijā.

Savukārt "BeActive" Pludmales spēļu Eiropas ģimeņu kausā ģimenes sacentīsies par vērtīgām balvām – lidojuma voučeriem 600 EUR, 800 EUR vai 1000 EUR vērtībā.

Sacensībās visas dienas garumā ģimenes varēs pildīt dažādus uzdevumus un noslēguma stafeti, lai pārbaudītu savu komandas garu, veiklību, zināšanas un atjautību. Turklāt sacensties varēs arī ar ģimenēm no Īrijas, Dānijas, Lietuvas, Francijas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Čehijas un Polijas. Lai pieteiktu ģimeni sacensībām, komandā jābūt diviem pieaugušajiem un vismaz diviem bērniem vecumā no 7 līdz 15 gadiem. Eiropas ģimeņu kauss notiks spēļu pirmajā dienā 23. jūlijā.

"Aicinām visus sportot ne tikai "BeActive" Pludmales spēlēs un Eiropas ģimeņu kausā, bet arī ikdienā. Sportošana ne vien palīdz justies labi, bet ir arī lielisks veids, kā stiprināt ģimenes saites, veidot draudzīgas attiecības vai rast kopīgu valodu atšķirīgām paaudzēm. Neatkarīgi no fiziskās sagatavotības līmeņa spēļu dienās gaidīts ikviens," iedrošina spēļu organizators, Latvijas Sporta federāciju padomes (LSFP) prezidents Einars Fogelis.

"BeActive" Pludmales spēles notiks Ventspils Zilā karoga pludmalē, zaļajā zonā pie Ventspils pludmales, kā arī Enkura parkā. Spēļu norises dienā pieteikšanās notiks arī sacensību vietā bez iepriekšējas reģistrācijas (spēļu Informācijas centrā). Ja tiks sasniegts iepriekš reģistrēto dalībnieku skaits, atsevišķās disciplīnās un aktivitātēs pieteikšanās spēļu dienā var tikt ierobežota. Tādēļ interesenti aicināti dalībai pludmales spēlēs konkrētās aktivitātēs pieteikties laikus www.pludmalesspeles.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!