Šī gada 4. jūlijā Kocēnu novada Vaidavā norisināsies sacensības "Vaidavas triatlons", kas vienlaikus būs arī Latvijas kausa triatlonā posms, ziņo Kocēnu novada dome.

Atkarībā no vecuma grupas un sagatavotības pakāpes būs pieejamas šādas distances – (peldēšana 0,1 km + riteņbraukšana 5 km + skriešana 1 km); (0,2 + 10 + 2); (0,4 + 20 + 4). Šogad būs pieejama arī olimpiskā jeb Vaidavas Standarta distance (1,5 km + 40 km + 10 km). Arī bērniem būs iespēja izmēģināt spēkus simboliskā triatlona distancē.

Sacensībās šogad ieviesta jauna grupa "Pirmais triatlons Kocēni", lai iedrošinātu interesentus izmēģināt savus spēkus simboliskajā triatlona distancē. Šajā grupā piedalīties aicināts ikviens, kurš sasniedzis 13 gadu vecumu, un dalībniekam jāapliecina, ka nav iepriekš startējis triatlona sacensībās pasaulē.

Organizatori lūdz sacensību dalībniekus reģistrēties laikus, to būs iespējams veikt arī klātienē sacensību dienā no plkst. 10.00.

Tāpat organizatori informē, ka saistībā ar sacensībām ir plānoti satiksmes ierobežojumi. No plkst. 11.45 līdz plkst. 16.00 iedzīvotāji un viesi varēs iebraukt Vaidavā un izbraukt no tās pa ceļu Druļļi – Jāņkalni – Ķikuti – Vaidava; pa Gaujas ielu. Sabiedriskā transporta satiksme netiks traucēta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!