Foto: Publicitātes foto

"Coldrex" slēpojumā "Apkārt Alaukstam", kas norisināsies šā gada 2. februārī Vecpiebalgā, pirmais numurs piešķirts iepriekšējo sacensību sporta distances jeb 42 km uzvarētājam Ilmāram Bricim, informē rīkotāji.

"Tā kā pašlaik trenēju Lietuvas sieviešu biatlona izlasi, tad pats vairs profesionāli nenodarbojos ar slēpošanu. Šī iemesla dēļ šogad slēpojumā nepretendēju uz pirmo vietu, tomēr centīšos, lai tiktu sasniegts maksimāli labākais rezultāts. Ikvienam, kas startē sacensībās ir savs mērķis, vienam tas ir jauka sportiska atpūta svaigā gaisā, bet citam - labi sportiskie rezultāti. Lai arī kāds ir uzstādījums, galvenais ir sekot tam," sacensību organizatori citē Brici.

"Apkārt Alaukstam" sacensībās Ilmārs Bricis ir startējis trīs reizes un vienmēr izcīnījis uzvaru. Iepriekšējās "Apkārt Alaukstam" sacensībās 2011. gadā 42 kilometrus garās distances finišu Ilmārs Bricis sasniedza pēc 1 stundas, 50 minūtēm un 50 sekundēm. Toreiz izvērtās sīva cīņa starp Ilmāru Brici un Raivi Zīmeli, kuri finišu sasniedza vien ar deviņu sekunžu starpību.

Šogad slēpojuma ietvaros ir trīs distances: maratona distance - 42 km, Möller's Dobbel tautas slēpojums - 19 km un vismazākajiem – bērnu slēpojums. "Coldrex" slēpojumam "Apkārt Alaukstam" var reģistrēties mājas lapā www.maratoni.lv un visos "Fans" sporta preču veikalos.

Piedāvājam fotoreportāžu no iepriekšējo gadu slēpjumiem "Apkārt Alaukstam"


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!