Piedzīvojumu skrējiens skarbā nezināmajā – tā var raksturot kārtējās piedzīvojumu sacīkstes "VX Ziema Pro 2006", kas notiks šī gada februārī. Pieteikšanās noslēgusies!
Savu dalību šajā "neprātīgā piedzīvojuma" sacensībā apstiprinājušas piecdesmit (!) komandas. Pie tam, pirmo reizi Latvijas piedzīvojumu sacīkšu vēsturē, kas aizsākās pirms pieciem gadiem ar ļoti līdzīgām sacīkstēm "VX Ziema 2001", šoreiz, apejot līdzšinējās komandu veidošanas tradīcijas (četru cilvēku komanda, obligāti abu dzimumu dalībnieki!) rasta iespēja startēt arī piecām 100% sieviešu komandām! Un tās tika pieteiktas vienas no pirmajām…

Jau tagad droši var teikt, ka piedzīvojumu sacīkstes "VX Ziema Pro 2006", kuras organizē alpīnists un dēkainis Kristaps Liepiņš kopā ar piedzīvojumu sporta klubu "Concorde", būs skaitliski lielākās ziemas piedzīvojumu sacīkstes, kādas vien jebkad Latvijā līdz šim notikušas! Gandrīz divi simti dalībnieku, vairāki desmiti tiesnešu un atbalstītāji no vienas puses, un pilnīgi neprognozējami laika apstākļi, sacīkšu starts īsi pirms pusnakts, jūras piekraste ar meldru pļavām, akmeņiem, mazo upju ietekām, un vairāk kā septiņdesmit kilometru, kas veicami kājām, no otras. Šāda mijiedarbība sola ne mazums piedzīvojumu!

Kas ir šie neprāši, kas uzdrīkstas pieņemt šādu izaicinājumu?! Visdažādāko vecumu, profesiju un sporta veidu pārstāvji, orientieristi, alpīnisti, ceļotāji. Tiem, kas šajās sacīkstēs nepiedalās, par tām centīsies pastāstīt komanda "Vides Filmu Studenti" (VFS), kas veidos par šo piedzīvojumu skarbi skaistu TV filmu (savukārt žurnāls "A-ZET" sekos šī pasākuma gaitai caur foto objektīvu - paredzēta plaša fotoreportāža).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!