Foto: Publicitātes foto

Daugavpilī sestdien, 5.jūlijā, norisinājās Latvijā lielāko sporta piedzīvojumu sacensību "xRace" trešais posms šajā sezonā.

Saulainajiem laikapstākļiem lutinot, dalībnieki policijas konvoja pavadībā plkst. 22:00 no Daugavpils Olimpiskā centra devās distancē, kas izvērtās par vienu no aizraujošākajiem un piedzīvojumiem bagātākajiem posmiem, pārbaudot ne tikai dalībnieku fizisko sagatavotību, bet arī komandas saliedētību un individuālo cīņassparu. Uzvaru garākajā distancē izcīnīja "ABC Construction", kas distancē pavadīja 10 stundas.

Dalībniekiem bija jāveic orientēšanās un speciālie uzdevumi Daugavpils pilsētā, Daugavpils cietokšņa teritorijā kā arī tuvējā apkārtnē, tāpat dalībnieki peldēja pāri Daugavai un pildīja speciālo ātruma uzdevumu un peldēja ar laivām.

Sporta klasē uzvaru svinēja vīriešu komanda "ABC Construction" – Mārtiņš Linde, Reinis Putniņš un Emīls Ūdris, jaukto komandu konkurencē triumfēja komanda "Gandrs". Tautas klases labākās vīriešu komandas titulu ieguva "Mežā galvenais", jaukto komandu konkurencē uzvarēja "ABC Construction FAMILY TEAM", bet starp sieviešu komandām ātrākā bija komanda "Izkusties".

Atsevišķā vērtējumā sacentās arī uzņēmumu komandas. Sporta klasē labākās bija "ABC Construction", "ISOSTAR" un "Gandrs Poligrāfija", bet Tautas klases uzvarētāji uzņēmumu konkurencē bija "ABC Construction FAMILY TEAM", "Statoil Miles" un "GARMIN".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!