Foto: Publicitātes foto
Rīgas Svētku ietvaros sestdien, 16. augustā, jau piekto reizi norisinājās sacensības Lielais "xRace" Rīgas piedzīvojums 2014.

Vairāk kā 500 dalībniekiem no Rīgas un citiem Latvijas novadiem, kā arī dalībniekiem no Lietuvas, Igaunijas, Itālijas, ASV un Spānijas starts policijas eskorta pavadībā tika dots no Ķīpsalas pludmales, bet distance gāja caur dažādiem Pārdaugavas un Pierīgas rajoniem ar laivu posmu pa Rīgas pilsētas kanālu un speciālo virvju nobraucienu un finišu pie Bastejkalna, portālu "Delfi" informē pasākuma pārstāve Marta Zumberga.

Dalībniekiem bija jāveic dažādi uzdevumi gan skrienot, gan braucot ar MTB velosipēdiem, gan laivām, gan arī peldus. Īpašu pārsteigumu visiem sacensību dalībniekiem, kā arī citiem Rīgas Svētku dalībniekiem piedāvāja piedzīvojumu parka "Mežakaķis" instruktori ar aizraujošu atrakciju Bastejkalnā.

Sporta klasē uzvaru svinēja vīriešu komanda "EBIKE", bet jaukto komandu konkurencē triumfēja komanda "B3". Tautas klases labākās vīriešu komandas titulu ieguva "Anzāģe", jaukto komandu konkurencē uzvarēja "Evolution meža rulete", bet starp sieviešu komandām ātrākā bija komanda "Izkusties".

Atsevišķā vērtējumā sacentās arī uzņēmumu komandas. Sporta klasē labākās bija "EBIKE", "Gandrs Poligrāfija" un "A/S A.C.B.".

Nākamais piedzīvojumu sacensību "xRace" posms, kas būs arī noslēdzošais šosezon, notiks 20.septembrī Ērgļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!