Foto: Publicitātes foto

Kupls "xRace" piedzīvojumu sacensību dalībnieku skaits policijas ekipāžas pavadībā devās trasē seriāla otrajā posmā, kurā dalībniekiem bija jāveic orientēšanās uzdevumi Saldus pilsētā, kā arī tuvējā apkārtnē – Līkajā mežā, Bērzu mototrasē, Sātiņu Sesiles karjerā, Kalnsētas parkā un citur, kur dalībnieki pārvietojās gan ar kājām, gan velosipēdiem, gan ar laivām.

Sporta klasē uzvaru svinēja vīriešu komanda "EBIKE" – Mārtiņš Līsmanis, Kristaps Jaudzems un Andris Ansabergs, kas distanci veica piecās stundās 19 minūtēs un 58 sekundēs, bet jauktajā grupā triumfēja komanda "Gandrs".

Savukārt Tautas klases labākās vīriešu komandas titulu ieguva "Dzinējs", kuru sastāvā visi dalībnieki bija saldēnieši, jaukto komandu konkurencē uzvarēja "ABC Construction FAMILY TEAM", bet starp sieviešu komandām ātrākā bija komanda "Reiņa meitenes". Par Mini klases uzvarētājiem kļuva komanda "KKG".

Atsevišķā vērtējumā sacentās arī uzņēmumu komandas. Sporta klasē labākās uzņēmumu komandas bija "EBIKE", "Gandrs Poligrāfija" un "Gandrs", bet Tautas klases uzvarētāji uzņēmumu konkurencē bija "Anzāģe", "ABC Construction FAMILY TEAM" un "Initiative Latvia".

Piedāvājam jums fotoreportāžu no Saldus posma sacensībām!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!