Foto: Publicitātes foto
Turpinot gatavošanos "Stipro skrējienam Cinevillā 2011", sacensību organizatori izsludina šķēršļu nosaukumu konkursu un aicina piedalīties atsevišķu šķēršļu ideju radīšanā.

Katru dienu organizatoru mājas lapas forumā publicēs pa diviem jauniem trases šķēršļiem, un sacensību dalībniekiem ir iespēja izteikt savu viedokli un idejas par šķēršļiem un dot tiem nosaukumus.

Organizatori arī atgādina par nepieciešamību laicīgi pieteikties pasākumam, jo tas ietekmē dalības maksas apmēru.

"Respektējot vienu aktīvu sabiedrības daļu – augstskolu studentus, kam ienākumi atkarīgi vairāk no vecākiem nekā no pašiem, sadarbībā ar lielāko daļu Latvijas augstskolu esam atraduši iespēju pieteikties skrējienam par samazinātu cenu. Līdz 1.maijam individuālajā ieskaitē tie ir 6 Ls, bet 4 cilvēku komandai – 40 Ls. Pirms skrējiena gan būs jāuzrāda derīgas studentu apliecības. Lai pieteiktos – studentu parole jāuzzina savā augstskolā," par pēdējiem jaunumiem stāsta skrējiena projekta vadītājs Zintis Šķipors.

Vēl viens jaunums - dalībnieks, kas pieteiksies ar kārtas numuru 1000, skrējienā piedalīsies ar pie ķiveres piemontētu videokameru. "Ja tā būs komanda, viņi varēs izvēlēties to savu biedru, kam būs kamera," saka Šķipors.

Šobrīd "Stipro skrējienam", kas notiks 4.maijā, pieteikušies vairāk kā 700 skrējēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!