Foto: Publicitātes foto

"Nike Riga Run" organizētie bezmaksas treniņi kļuvuši par daudzu rīdzinieku neatņemamu vasaras sastāvdaļu, vienā treniņā šogad pulcējot ap 600 interesentu. Lai gatavošanos sacensībām padarītu vēl motivējošāku, "Nike Riga Run" organizatori izsludina akciju, kuras laikā iespējams iegūt bezmaksas jūras ceļojumu uz Stokholmu, un 15.jūlijs ir pēdējā diena, kad vēl var pagūt uzsākt dalību akcijā.

Oficiālā "Nike Riga Run" treniņu sezona tika uzsākta 23.maijā, un līdz ar šo datumu tika dots starts arī akcijai, kuras rezultātā var bez maksas aizbraukt uz uz Stokholmu. Akcija sadarbībā ar "Tallink" tiek īstenota jau otro gadu un pagājušajā gadā ceļojumu uz Stokholmu saņēma 302 "Nike Riga Run" dalībnieki.

Akcijas noteikumi paredz, ka tajā var piedalīties ikviens Nike Riga Run treniņu dalībnieks, tai skaitā bērni, kurš piedalās sacensībās 18. augustā. Lai sakrātu 15 uzlīmes, kuras apmainīt pret jūras ceļojumu, treniņa dalībniekam jāpiedalās visā treniņā. Treniņa noslēgumā, katram dalībniekam jāparakstās un dalībnieks saņem vienu uzlīmi, kura jāielīmē kuponā, kuru var saņemt savā pirmajā treniņā. Apmeklējot vismaz 15 treniņus un sakrājot 15 uzlīmes, kā arī startējot "Nike Riga Run" 18.augustā, dalībnieks saņems apmaksātu kruīza ceļojumu uz Stokholmu.

Cītīgākie treniņu apmeklētāji jau sakrājuši nepieciešamo uzlīmju skaitu. Savukārt tie, kuri vēl nav uzsākuši dalību akcijā, to var paspēt izdarīt, apmeklējot visus "Nike Riga Run" treniņus, sākot ar 15.jūliju.

"Nike Riga Run" bezmaksas treniņi notiek pirmdienās plkst.18:30 Uzvaras parkā (treniņi tikai skriešanā), otrdienās un ceturtdienās plkst. 19.00 Mežaparkā (treniņi skriešanā, nūjošanā, iešanā, rollerslēpošanā un skrituļslidošanā). Ikvienam nūjošanas interesentam ir iespēja iznomāt nūjošanas nūjas un bez maksas izmēģināt dažādus "Nike" skriešanas testa apavus. Treniņu laikā auklītes gādībā iespējams atstāt bērnus, lai vecāki varētu pilnvērtīgi nodoties treniņam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!