Foto: Publicitātes foto
Latvijas sportists Raimonds Antonovičs Pasaules čempionātā armvrestlingā Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā veterānu vidū ieguvis zelta un sudraba medaļu, portālam "Delfi" ziņo Latvijas Armvrestlinga asociācija.

Pasaules čempionāta armvrestlingā veterānu sacensības, dalībniekiem vecumā no 40 līdz 50 gadiem, noritēja laikā no 7. līdz 8. septembrim. Raimonds Antonovičs bija vienīgais Latvijas sportists šajās sacensībās un svara kategorijā līdz 90 kilogramiem ar kreiso roku kļuvis par 2017. gada pasaules čempionu.

"Tomēr valifikācijas cīņās ar labo roku Raimonds diemžēl gūst nelielu traumu un finālā piekāpās Turcijas sportistam. Rezultātā iegūst sudraba medaļu cīņā ar labo roku," informēja Latvijas armvrestlinga asociācijā.

Pasaules čempionāts armvrestlingā notiek no 2. līdz 11. septembrim. Pirmajās divās sacensību dienās U21 grupā Latvijas sportists Vladislavs Krasovskis izcīnīja sudrabu ar kreiso roku un zeltu ar labo roku.

Sestdien, 9. septembrī, startēs senioru grupa. Latviju cīņā ar kreiso roku pārstāv Kaspars Grāvis, Vladislavs Krasovskis, Raimonds Antonovičs, Žanna Čingule un Normunds Tomsons. Savukārt 10. septembrī noritēs senioru sacīkstes ar labo roku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!