Atzīmējot savu piecu gadu jubileju, Baltijas lielākais sporta labdarības pasākums "Nike Riga Run" norisināsies divas dienas, 13. un 14.septebrī, piedāvājot sporta labdarības pasākuma ietvaros arī kultūras programmu visiem dalībniekiem un skatītājiem. Lai pasākums varētu veiksmīgi norisināties, meklējam brīvprātīgos palīgus, kas pievienotos mūsu komandai pasākuma organizēšanā un pasākuma laikā, informē organizatori.

Par "Nike Riga Run" brīvprātīgo var kļūt ikviens, kas vēlas kļūt par daļu no šī pasākuma, ieguldot savu degsmi un darbu pasākuma organizēšanā un aktīvi piedaloties pasākumā abās dienās. Brīvprātīgo palīgu atbalsts gan pirms pasākuma, gan pasākuma laikā ir īpaši svarīgs, palīdzot nodrošināt kvalitatīvu un veiksmīgu pasākuma norisi.

Ikvienam brīvprātīgajam ir iespēja iesaistīties pasākuma organizatoriskajos darbos un pašā pasākumā. Pirms "Nike Riga Run" būs iespējams palīdzēt pie starta dokumentu komplektēšanas, kā arī dalībnieku reģistrācijas EXPO pasākumā.  Abās pasākuma dienās Mežaparka Estrādē brīvprātīgie palīgi varēs darboties  gan reģistrācijas teltī, gan kā trases tiesneši - regulējot dalībnieku plūsmu, gan darboties trasē atsvaidzināšanas punktos, nodrošinot dalībniekiem iespēju saņemt atspirdzinājumu sacensību laikā. Tāpat ļoti vajadzīgi brīvprātīgie, kas strādātu finiša zonā, pasniedzot dalībniekiem  finiša pakas un medaļas bērnu skrējiena dalībniekiem, kā arī mantu glabātuvē, nodrošinot tās darbību.

Kā papildus iespēja ikvienam no brīvprātīgajā darbā iesaistītajiem būs piedalīšanās "Nike Riga Run 2014" bez maksas paša izvēlētajā disciplīnā, bet darba grafiks tiks piemērots tam, lai varētu startēt. Tāpat brīvprātīgajiem palīgiem tiks nodrošināta bezmaksas ēdināšana.

Brīvprātīgajiem, kas vēlas darboties "Nike Riga Run" aktivitātēs jābūt motivētam, komunikablam un atbildīgam, spējīgam strādāt gan komandā, gan individuāli.

Augsti novērtēsim ikvienu, kurš ar savu darbu palīdzēs pasākuma veidošanā un norises nodrošināšanā! Brīvprātīgo palīgu pieteikumu meklē šeit:
PIETEIKUMA ANKETA!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!