Foto: Publicitātes foto

Baltijā lielākā sporta labdarības pasākuma "Nike Riga Run" organizatori informē, ka no 1.jūlija tiks pacelta dalības maksa šajā pasākumā, kas ļaus lielāku summu ziedot bērnu veelībai.

10 km distanču dalības maksa tiek paaugstināta - no 5 uz 7 Ls, savukārt "Swedbank" stafetes skrējienam komandas dalības maksa būs 15 lati līdzšinējo 10 Ls vietā.

Dalības maksa pasākumā, kas vienlaicīgi ir ziedojums, trīs gadu laikā ļāvusi palīdzēt vairāk nekā 30 bērniem ar kustību traucējumiem spert plašu soli pretī pilnvērtīgākai dzīvei.

"Nike Riga Run" šogad jau ceturto reizi pulcēs uz starta tos skriešanas, nūjošanas, skrituļslidošanas un rollerslēpošanas cienītājus, kuri ar dalību pasākumā uzlabo ne tikai savu dzīves kvalitāti, iekļaujot tajā regulāras sportiskas aktivitātes, bet arī veic nozīmīgu līdzdalību projektā "Mazajām sirsniņām". Projekta mērķis ir ziedojumu vākšana bērnu ar kustību traucējumiem ārstēšanai. Katrs "Nike Riga Run" dalībnieks ar savu dalības maksu palīdz piepildīt kāda bērna sapni par pilnvērtīgu dzīvi. Ar projekta starpniecību saziedotā naudas summa piepildīs vairāku "Mazo sirsniņu" cerības. 


Par neiztrūkstošu pasākuma sastāvdaļu kļuvuši "Nike Riga Run" bezmaksas treniņi Mežparkā, lai sagatavotos kādai no piedāvātajām četrām disciplīnām. Treniņus katru otrdienu un ceturtdienu vada pieredzējuši savas jomas profesionāļi: skriešanā šobrīd savās disciplīnās vieni no labākajiem vieglatlētiem Latvijā Jānis Razgalis, Arnis Ozoliņš un Inese Nagle, nūjošanā - Starptautiskās Nūjošanas federācijas trenere Linda Andrusa, skrituļslidošanā – E.Krievānes skrituļslidošanas skolas pārstāvis Normans Beikmanis, savukārt rollerslēpošanā - bijušais Latvijas izlases biatlonists Jānis Pleiksnis. Papildus skriešanas un nūjošanas iesācējiem tiek piedāvāti iešanas treniņi, kurus vada fitnesa treneris un Brīvdabas Sporta Kluba nodarbību vadītājs Roberts Radičuks.

Vienu treniņu Mežparkā šogad apmeklē vidēji 500 interesenti, tāpēc "Nike Riga Run" organizatori kopš jūnija piedāvā skriešanas treniņus arī Uzvaras parkā, tādējādi padarot pasākumu pieejamāku Pārdaugavas iedzīvotājiem. Treniņi Mežparkā notiek katru otrdienu un ceturtdienu plkst.19:00, savukārt Uzvaras parkā – pirmdienās plkst.18:30.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!