Foto: Reuters/Scanpix
Spītējot laika apstākļiem, trešdien Liepājā Jūrmalas parkā pie bērnu rotaļu laukuma notiks otrais SEB aktīvais vakars, kura tēma būs apģērbs sportošanas laikā, informē rīkotāji.

Turpinot gatavoties 15. jūlijā gaidāmajam Liepājas Pusmaratonam, 30. maijā plkst. 18.00 Jūrmalas parkā pie bērnu rotaļu laukuma notiks otrais SEB aktīvais vakars. Tajā tēma – apģērbs sportošanas laikā. Atbildēsim uz jautājumiem par galvassegu, apaviem, jakām, krekliem, ko vilkt mugurā sportošanas laikā. Aktīvo vakaru vadīs pusmaratona iniciatori – Reinis Rozītis un Irīna Štūla Pankoka.

"Šajā treniņā laika apstākļi būs ļoti piemēroti, lai runātu par apģērbu, jo mūsu pilsētā tādi ir pārsvarā – vējains un lietains. Ja cilvēki nodarbojas regulāri ar sportošanu, tad pašsajūta treniņa laikā noteikti ir atkarīga arī no tā, kas uzvilkts mugurā. Mēģināsim atbildēt uz jautājumiem, kā neapjukt lielajā piedāvājumā un kas mūsu ķermenim ir piemērots," stāsta Reinis Rozītis

Arī turpmākajos treniņos tiks apskatītas svarīgākās ar sportošanu saistītās tēmas: 13. jūnijā – laiks un pulss, 27. jūnijā – gatavošanās startam, 25. jūlijā – atjaunošanās pēc fiziskas slodzes, 8. augustā – skriešanas treniņi visu gadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!