Foto: Publicitātes foto
Ozolnieku pusmaratonā, kas risināsies 23.oktobrī, kā goda viesis ciemosies leģendārais skrējējs, vairāk nekā 60 pasaules rekordu īpašnieks Georgs Jermolajevs, informē pasākuma rīkotāji.

Jermoajeva personīgais rekords maratonskrējienā ir 2 stundas, 24 minūtes un 42 sekundes, un viņam pieder vēl aptuveni 60 pasaules rekordi garajās un ultragarajās skriešanas distancēs.

Slavenais sportists, neskatoties uz sirmo vecumu un tūkstošiem noskrietu kilometru un jūdžu, joprojām nodarbojas ar šo sporta veidu, tādējādi rādot priekšzīmi, kā piekopt aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Aptuveni stundu garajā intervijā Georgs Jermolajevs atklās, kā gatavojies pasaules rekordu sasniegšanai un kā tos sasniedzis, par izjūtām un pārdzīvojuniem šajā laikā, un arī atbildēs uz interesentu jautājumiem par skriešanu, tostarp par tādām interesantām lietām kā šī sporta veida/nodarbes aizkulisēm gan amatieru, gan profesionāļu līmenī, aizliegtajām vielām jeb dopingu u.c.

Ar Latvijas skriešanas leģendu interesenti varēs tikties 23.oktobrī ap pulksten 15:30 Ozolnieku Sporta namā pēc skrējiena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!