Foto: Publicitātes foto
Septembra vidū Siguldā tiks noskaidroti piedzīvojumu sacensību "Triatel xRace" 2011.gada seriāla uzvarētāji, un pirmo reizi piedzīvojumu sacensību vēsturē tiks godināti Baltijas piedzīvojumu sacensību čempionāta (BARC) uzvarētāji, starp kuriem latviešu pārstāvju īpatsvars būs lielākais, jo par Baltijas čempiona titulu cīnīsies komandas "eBike", "Gandrs", "Isostar Adventure Racing Team" un "SEB Dzīvības apdrošināšana", informē seriāla organizatori.

17. septembrī Siguldā notiks piektais un noslēdzošais "Triatel xRace" piedzīvojumu sacensību un BARC posms, pēc kura tiks noteikti 2011. gada sezonas uzvarētāji.

"Kā jau dzīvē notiek – ir paredzamas un neparedzamas lietas. Tā arī šogad "xRace" sacensībās: jau dažām komandām varam gatavot medaļas par godalgotajām vietām, atstājot komandām tikai izaicinājumu cīnīties par saviem personīgiem rezultātiem un jauniem rekordiem, bet par galvenajiem tituliem notiks ļoti sīva cīņa. Un cīņa nebūs viegla. Neskatoties uz to, ka distance plānota ātra un spraiga, jau pats Siguldas reljefs prasa no sportistiem lielu spēku, izturību un asu prātu, kas bieži var pasargāt kājas no liekiem kilometriem," stāsta "Triatel xRace" sacensību direktors Jānis Vanags.


Biznesa klasē zelta medaļas sev jau ir nodrošinājusi "SEB Dzīvības apdrošināšana" komanda. Savukārt par sudrabu un bronzu cīnīsies "Triatel", "Narvesen" un "Statoil" komandas.

Sporta klases kopvērtējuma trijnieks ir zināms, bet liela intriga tiek saglabāta par godalgoto vietu sadalījumu starp "EthicSport.lv", "Isostar Adventure Racing Team" un "eBike".

Tautas klasē par pirmo vietu kopvērtējumā cīnīsies DDB un "Lejas Mindaugi", bet trijniekā vēl var tikt arī "Mežā galvenais", "Zvaigžņu Ekspresis", "Būvkonsultants" un "Optiskā enerģija".

"Siguldas posms būs interesants, intriģējošs un svinīgs ne tikai ar azartisko cīņu starp komandām par seriāla uzvarētāju, bet šī diena ieies piedzīvojumu sacensību vēsturē kā noslēgums pirmajam Baltijas čempionātam. Un liels prieks, ka Latvijas komandām ir lielas izredzes kāpt uz pjedestāla," stāsta Jānis Vanags. "Bet uzvarētāji būs visi, jo katrai komandai tiks savs piedzīvojums, savs sasniegums un sava uzvara. Tādēļ 17. septembra vakarā visi dalībnieki aicināti nosvinēt un padalīties ar stāstiem noslēguma pasākumā Siguldā."

Pieteikties lētāk uz pēdējo posmu šajā sezonā var līdz 4.septembrim "Triatel xRace" mājas lapā.

"Triatel xRace" ir piedzīvojumu sacensības, kuras pamatā ir orientēšanās, braukšana ar velosipēdu, airēšana, stratēģiskā plānošana, kā arī citi aizraujoši prāta un nedaudz ekstrēmi speciālie uzdevumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!