Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Tradicionālā Mammadaba slēpojuma starts tiks dots šonedēļ - 25. februārī Pļaviņu novada Vietalvā, slēpošanas stadionā "Mailes", informē pasākuma organizētāji.

Ikviens distanču slēpošanas cienītājs varēs izmēģināt spēkus kādā no sev piemērotām distancēm Sporta maratonā (38 km), Tautas slēpojumā (19 km) vai Veselības slēpojumā (10 km), izvēloties sev piemērotu slēpošanas stilu.

Dalībnieki var reģistrēties slēpojumam mājas lapā velo.lv, kā arī visos SPORT2000 veikalos. Lūdzam ņemt vērā, ka iepriekšējā reģistrācija slēpojumam noslēgsies ceturtdien – 23. februārī plkst. 23.00 interneta mājas lapā www.velo.lv. Iespēja pieteikties maratonam būs arī sacenību dienā uz vietas, taču dalības maksa būs dārgāka.

Sacensību organizators Igo Japiņš: "Trase būs sagatavota kā klasiskā, tā brīvā stila slēpotājiem. "Mailes" ir lielākais slēpošanas stadions Latvijā, kur sacensību trase ir īpaši piemērota distanču slēpotājiem. Šī ir vislabāk un viskvalitatīvāk sagatavotā distanču slēpošanas trase Latvijā, kas ir interesanta reljefa ziņā, vijas pa apsnigušiem mežiem, ko spēs novērtēt distanču slēpošanas mīļi. Aicinu neonolīst zem siltām segām, bet tā vietā veselīgi pavadīt laiku brīvā dabā, baudot Vietalvas skaistos skatus uz slēpēm kopā ar ģimeni. Piedalīties slēpojumā var jebkurš, sākot no 11 gadu vecuma. Veselības trase ir īpaši ieteicama ģimenēm – tā nav grūta un to var pieveikt ikviens bez speciālas fiziskās sagatavotības, izbaudot Vietalvai raksturīgos iespaidīgos dabas skatus.

Iesildīšanās brauciens pirms "Mammadaba" slēpojuma


2011.gada "Mammadaba" slēpojuma fotoreportāža


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!