Foto: AFP/Scanpix

Portāls "Delfi" piedāvā īpašu sadaļu "Londona 2012", kurā lasītājiem būs iespēja iegūt saistošu un izsmeļošu informāciju par visu, kas notiek Londonas olimpiskajās spēlēs – kopējos rezultātus, Latvijas sportistu startus, vērtējumus, fotoreportāžas, aprakstus par interesantiem notikumiem olimpiskajā gaisotnē, utml.

Pilnīgi viss, ko vērts zināt par olimpiešu startiem tiks publicēts ziņu lentā, kur atradīsiet arī informāciju par to, kas notiek sacensību starplaikos, kādas vēsmas valda Londonas ielās, utml.

Nav aizmirsts par auditoriju, kas vēlas redzēt krāšņus fotoattēlus - olimpiskās spēles iemūžinās vairāki "Delfi" fotogrāfi, un viss bilžu materiāls vienkopus būs atrodams Foto sadaļā.

Lai nenokavētu savu iecienīto sacensību sākumu, vēlams rūpīgi iepazīsties ar to, kad un cikos notiek kādi starti Kalendārā. Zinātkāriem sporta fanātiem savas zināšanas par sporta veidiem iespējams atsvaidzināt sadaļā Sporta veidi, bet šeit iespējams iepazīties ar Latvijas komandas sastāvu.

Portāls "Delfi" ir apmeklētākais ziņu medijs Latvijā, kas cita starpā īpašu vērību velta sporta atspoguļošanai. Saskaņā ar interneta pētījumu uzņēmuma "Gemius" datiem šā gada maijā "Delfi" sporta sadaļu latviešu valodā apmeklēja 200 tūkstoši lietotāju. Solām nepievilt jūsu uzticību!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!