Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Orlando "Magic" zvaigzne Dvaits Hovards pieņēmis lēmumu veikt muguras operāciju, tādējādi viņam sezona ir beigusies un ,visticamāk, nāksies izlaist arī Londonas olimpiskās spēles.

"Tas ir viņa paša interesēs veikt operāciju labāk ātrāk," Ziemeļamerikas masu mediji citē "Magic" ģenerālmenedžeri Otisu Smitu.

Piektdien paredzēta mugurkaula diska operācija, pēc kuras Hovards nedrīkstēs arī spēlēt Londonā, apliecinājis sportista aģents Dans Fīgans.

Hovards ar sāpēm mugurā spēlēja kopš marta sākuma, taču tikai pagājušajā nedēļā ārsti konstatēja mugurkaula diska trūci. "Es centos spēlēt, taču kļuva tikai sliktāk. Ārsti teica, ka rehabilitācijas kursu varēšu sākt uzreiz pēc operācijas un sportisko formu atgūšu četru mēnešu laikā," ESPN teica Hovards.

Šobrīd zināms, ka Hovards nespēlēs NBA "play off", taču par izredzēm spēlēt Londonas olimpiskajās spēlēs ASB izlases galvenais treneris Džerijs Kolandželo izteicās neskaidri. Kolandželo paskaidroja, ka situācijas nopietnību varēšot zināt tikai pēc sarunas ar pašu basketbolistu, bet komandas sastāvs dalībai Londonas Olimpiādē tiks apziņots tikai 18.jūnijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!