Foto: AFP/Scanpix
Bez lieliem pārsteigumiem noslēgušies Londonas olimpisko spēļu vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla mači un favorīti turpina cīņu par medaļām.

Vīriešu vienspēļu turnīrā nezaudēto spēļu sēriju Vimbldonas kortos turpināja Rodžers Federers, kurš ar 6-4, 7-6 (7:5) pieveica amerikāņu milzi Džonu Isneru. Tagad pusfinālā Federers tiksies ar argentīnieti Huanu Martinu del Potro, kurš ar 6-4, 7-6 (7:5) pārspēja Japānas tenisistu Kei Nišikori.

Otrā pusfināla pāri tiksies Endijs Marejs un Novāks Džokovičs. Britu lielā cerība Endijs Marejs ar 6-4, 6-1 pārspēja spāni Nikolasu Almagro, bet Džokovičs ar 6-1, 7-5 uzvarēja francūzi Žo Vilfrīdu Tsongu.

Sieviešu vienspēļu turnīrā pusfinālā pasaules ranga līdere Viktorija Azarenka tiksies ar amerikānieti Serēnu Viljamsu, bet otru finālisti noskaidros krievietes Marija Šarapova un Marija Kiriļenko.

Ceturtdaļfināla mačos Azarenka ar 6-4, 7-5 pieveica vācieti Angeliku Kerberi, Viljamsa ar 6-0, 6-3 sagrāva kādreizējo pasaules pirmo raketi Karolīnu Vozņacki, Kiriļenko ar 7-6 (7:3), 6-3 uzvarēja Petru Kvitovu no Čehijas, bet Šarapova ar 6-2, 7-5 pārspēja beļģieti Kimu Klijstersu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!