Foto: AFP/Scanpix

Otrdien uz XXX olimpisko spēļu mājvietu Londonā dosies 24 Latvijas Olimpiskās delegācijas pārstāvji, portālu "Delfi" informēja Latvijas Olimpiskā komiteja.

Latvijas sportisti uz Londonu izlidos ar aviokompānijas "Lufthansa" reisu (LH891) pulksten 14:15 no starptautiskās lidostas "Rīga".

Uz olimpisko spēļu mājvietu dosies pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs, Ruslans Sorokins, kā arī viņu treneri Aigars Birzulis un Genādijs Samoilovs. Uz Londonu otrdien lidos arī galda tenisists Matīss Burģis ar savu sparinga partneri Reini Burģi un treneri Matiasu Sirenu.

Tāpat uz sacensību norises vietu dosies vieglatlēti Laura Ikauniece, Madara Palameika, Edgars Eriņš un Olimpiskās vieglatlētikas komandas galvenais treneris Edvīns Krūms, kā treneri Gints Palameiks, Andis Austrups, Raivis Maķevics. Vēl arī peldētāji Gabriela Ņikitina un Uvis Kalniņš ar saviem treneriem Vladimiru Širjajevu un Vladimiru Maslovski otrdien dosies uz Londonu.

Uz Lielbritānijas galvaspilsētu lidos arī riteņbraukšanas treneris Vitālijs Smirnovs, šosejas riteņbraukšanas mehāniķis Valērijs Lukjanovs, un medicīnas personāla pārstāvji Valda Kuģe un Māris Eikens.

Savukārt trešdien - 25.jūlijā, pulksten 14:15 ar Lufthansas reisu (LH891) uz Londonu dosies kārtslēcējs Mareks Ārents ar treneri Igoru Izotovu un džudistu treneris Oļegs Baskins

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!