Portāls "Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" otrdien, 19. jūlijā, piedāvāja tiešraidē skatīties raidījumu "Vidējais latvietis pret Olimpisko" par Rio Olimpisko spēļu dalībnieci, cīkstoni Anastasiju Grigorjevu.

Sporta žurnālists Edgars Buļs raidījumā pārstāvēja vidējo latvieti un laukumā tikās ar Anastasiju Grigorjevu, 2014. gada Eiropas čempioni brīvajā cīņā. Raidījuma skatītājiem bija iespēja uzzināt vairāk par cīņas sporta veidu, iepazīties ar sportisti un viņas treneri, kā arī sekot līdzi, kā notiek gatavošanās Rio olimpiskajām spēlēm.

Raidījumu cikls "Vidējais latvietis pret Olimpisko" ir veltīts sportistiem, kuri šovasar pārstāvēs Latviju 2016. gada Vasaras Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro. Skatītājiem būs iespēja ne vien tiešraidē uzzināt vairāk par attiecīgo sporta veidu un sportistu, bet arī redzēt vidējo latvieti uz savas ādas izbaudām olimpieša spēku.

Olimpiskajai tēmai veltīto tiešraižu sērija turpināsies ceturtdien, 21. jūlijā plkst. 12.30 ar Latvijas Olimpiskās komandas prezentācijas pasākumu. Tā skatītāji varēs iepazīt Latvijas Olimpiskās komandas "Rio 2016" dalībniekus, sajust Riodežaneiro gaisotni, kā arī uzzināt Latvijas delegācijas karognesēju Olimpiādes atklāšanas ceremonijā.

Savukārt nākamajā "Vidējais latvietis pret olimpisko" tiešraidē 22. jūlijā plkst. 10.00 žurnālists Edgars Buļs izmēģinās spēkus pret pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu. Raidījumu cikls turpināsies 25. jūlijā plkst. 10.00 par Māri Štrombergu, divkārtējo Olimpisko spēļu čempionu BMX riteņbraukšanā un 27. jūlijā plkst. 11.00 - par šķēpmetēju Zigismundu Sirmo.

Latvijas iedzīvotāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus, piedaloties Twitter diskusijā un lietojot tēmturi #LatvijaRIO.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!