Foto: DELFI

Latvijas biatloniste Anete Brice svētdien ieņēma 36.vietu pasaules junioru čempionāta desmit kilometru iedzīšanas distancē.

Bendika pēc sestdien notikušā sprinta sacensības uzsāka no 42.pozīcijas un četrās šaušanās viņa pieļāva četras kļūdas. Finišā uzvaru izcīnījušajai Nīderlandes sportistei Šardīnei Slūfai, kura sprintā bija tikai astotā, bet iedzīšanā sašāva visus 20 mērķus, Bendika zaudēja piecas minūtes un 40,3 sekundes.

Tikai vienu kļūdu šaušanā pieļāva Inga Paškova un viņa no 49.vietas sprintā spēja pakāpties uz 40.pozīciju. Paškova Slūfai iedzīšanas finišā zaudēja septiņas minūtes un 20,5 sekundes.

Tāpat iedzīšanā piedalījās arī vēl divas Latvijas sportistes - Krista Krūmiņa ar astoņām kļūdām ierindojās 46.vietā, bet Anete Brice kļūdījās desmit reizes un palika 48.vietā starp 59 finišu sasniegušajām sportistēm.

Kā ziņots, sprintā Brice bija finišējusi 34.vietā, bet Krūmiņa ierindojās 44.pozīcijā.

Pasaules čempionāta noslēgumā no Latvijas sportistiem Mārcis Jakovičs startēs desmit kilometru iedzīšanas distancē jauniešiem, bet Mārcis Paeglītis piedalīsies 12,5 kilometru iedzīšanā junioriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!