Foto: © VANOC/COVAN
Latvijas biatlonists Rolands Puzulis sestdien izcīnīja 33.vietu pasaules čempionātā biatlonā junioru konkurencē sprinta sacensībās.

Puzulis desmit kilometru garo distanci pabeidza 26 minūtēs un 46,7 sekundēs, divās šaušanās pieļaujot divas kļūdas un uzvarētājam Tomam Bartam no Vācijas zaudējot divas minūtes un 22 sekundes.

Tikmēr vēl trīs Latvijas sportisti - Mārcis Paeglītis, Artūrs Koļesņikovs un Krišjānis Meirāns - ieņēma vietas aiz labāko sportistu sešdesmitnieka, ierindojoties attiecīgi 61., 62. un 87.vietā.

Finišu sasniedza 94 sportisti.

Tikmēr sprinta sacensībās jauniešiem (7,5 kilometru distancē) 35.vietā ierindojās Reinis Korsūnovs, kurš ar vienu kļūdu šaušanā uzvarētājam Maksimam Cvetkovam no Krievijas finišā zaudēja divas minūtes un 37,9 sekundes.

No pārējiem Latvijas sportistiem Žanis Andrejevs ieņēma 57.vietu, Aleksandrs Patrijuks ierindojās 64.pozīcijā, bet Matīss Spaile ieņēma 69.vietu.

Jau vēstīts, ka Latvijas biatloniste Anete Brice sestdien izcīnīja 30.vietu pasaules čempionātā junioru konkurencē sprinta sacensībās.

Pasaules čempionāts junioru un jauniešu konkurencē Nove Mesto pilsētā risināsies līdz 5.februārim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!