Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs izcīnīto bronzas medaļu jauktajā pāru stafetē kopā ar Baibu Bendiku nosauca par vēsturisku panākumu, un viņš atklāja, ka pirms sacensībām abi saskārušies ar aizķeršanos, dodoties uz sacensību notikumu vietu.

Jau vēstīts, Bendika un Rastorgujevs svētdien Čehijā Pasaules kausa posma noslēgumā jauktajā pāru stafetē izcīnīja trešo vietu, sasniedzot labāko rezultātu jaukto pāru stafetē Latvijas vēsturē..

"Tas ir vēsturisks panākums, nekas tāds mums nav bijis," sociālajā tīklā "Facebook" publicētajā sarunā stāstīja Rastorgujevs. "Diena sākās mierīgi un skaisti, bet pēc tam, kad daļa komandas bija aizbraukusi prom, mēs gaidījām organizatoru pasūtīto mašīnu, kas mūs vestu uz stadionu. Tā mašīna kavējās 25 minūtes. Bet es pats biju mierīgs, nezinu, kā bija Baibai. Aizbraucām un visu paspējām izdarīt. Serviss parūpējās par slēpēm, mums vajadzēja izdarīt savu darbiņu."

Rastorgujevs kopā ar savu komandu – Mārtiņu Majoru un Tomu Zvīni - analizēja sniegumu pasaules čempionātā un Pasaules kausa posmā Čehijā. Video var vērot šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!