Foto: LETA

Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs piektdien 6. aprīlī, Hohfilcenē izcīnīja ceturto vietu militārpersonu 54. ziemas pasaules čempionātā 15 km distanču slēpošanas disciplīnā, kurā triumfēja četrkārtējais olimpiskais čempions, šveicietis Dario Kolonja.

Kolonjas pārsvars pār sekotājiem bija visai ievērojams, otrās vietas ieguvējs vācietis Lukass Bēgls tika apsteigts par 33 sekundēm, bet soms Ristomati Hakola, kurš dienu iepriekš biatlona sacensībās ierindojās 40. vietā, – par 41 sekundi. 15 km distanci Kolonja veica 33 minūtēs un 31,7 sekundēs.

Biatlona speciālists un Latvijas Militārās policijas dižkareivis Andrejs Rastorgujevs uzrādīja ceturto labāko rezultātu, Kolonjam piekāpjoties 48 sekundes un no bronzas medaļas pozīcijas atpaliekot nepilnas septiņas sekundes.

"Tik tuvu, tomēr nedaudz aiz goda pjedestāla. Bet kopumā tā bija ļoti laba sacīkste ar izcīnītu ceturto vietu!" savā "Facebook" profilā pēc finiša ierakstijis Latvijas sportists.

Kā ziņojām, 5. aprīlī Rastorgujevs kļuva par pasaules vicečempionu biatlona sacensībās, izcīnot Latvijai pirmo medaļu šajā sporta forumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!