Foto: EPA/Scanpix/LETA
Vairāki Norvēģijas biatlonisti nepiedalīsies nākamajā Pasaules kausa posmā Vācijā, lai varētu pienācīgi sagatavoties Pekinas olimpiskajām spēlēm.

Norvēģijas Biatlona federācija pirmdien paziņoja, ka Juhanness Tīngnēss Bē, viņa brālis Tarjeijs Bē, Sturla Holms Lēgreids un citi norvēģi trenēsies un nepiedalīsies nākamajā Pasaules kausa posmā Rūpoldingā, kurš paredzēts no 12. līdz 16.janvārim.

Savukārt nākamnedēļ paredzētājā Pasaules kausa posmā Itālijā - Antholcā-Anterselvā, kas būs pēdējās Pasaules kausa sacensības pirms olimpiskajām spēlēm, Norvēģijas sportisti atkal startēs.

Tikmēr arī Norvēģijas biatlonistes nestartēs pilnā sastāvā Rūpoldingā, taču Pasaules kausa kopvērtējuma līdere Marte Ulsbū Reiselanne ir apņēmusies neizlaist sacensības līdz olimpiskajām spēlēm un būs ierindā.

Kā jau minēts pēc posma Rūpoldingā būs sacensības Itālijā - Antholcā-Anterselvā. Februārī olimpiskās spēles uzņems Pekina, bet mēneša beigās sāksies posms Kontiolahti, pēc tam pirmoreiz Pasaules kausa posmam notiekot Otepē trasē Igaunijā. Sezona tradicionāli noslēgsies Oslo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!