Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs turpina gatavošanos jaunajai, un par savām gaitām treniņos sportists vēsta sagatavotos video sižetos, dodot unikālu ieskatu savā treniņu procesā.

Pirms jaunās sezonas Rastorgujevs savā sociālā tīkla "Facebook" profilā publicējis trīs video, kuros redzams, kā viņš trenējas treniņu zālē, stadionā un biatlona centrā Šveicē. Trešajā epizodē ir iespēja redzēt, kā Rastorgujevs un viņa treneris Frode Andresens analizē viņa slēpošanas tehniku.

"Mēs esam tur, kur sākām. Tu neesi koncentrējies, tas ir tavās smadzenēs. Es slēpoju aiz tevis un domāju, ka esam tur, kur sākām. Tā ir taisnība, un tev ar to jātiek galā, jo sezona tuvojas. Es tev varētu teikt un melot, ka viss ir perfekti, taču tā nav," pēc viena no treniņiem Rastorgujevam teica Andersens.

Savukārt pirmajā video biatlonists pret durvīm sāpīgi sasita ceļgalu, un uz brīdi bija bažas, ka viņš varētu būt ielauzis kaulu. Viņš pats norādīja, cik ironiski būtu, ja šāds incidents viņam sabojātu sezonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!