Foto: AP/Scanpix/LETA
Sestdien, 17.martā, bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta fani un līdzjutēji tiek aicināti doties uz Siguldu, kur ar visu Latvijas olimpiešu līdzdalību notiks valsts atklātais čempionāts bobslejā un starptautiskas sacensības skeletonā, informē Latvijas Bobsleja un skeletona federācija (LBSF).

Sacensībās piedalīsies Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, Uģis Žaļims, Ralfs Bērziņš un slovāku sportists Radeks Matušeks, kuri noskaidros 2018. gada gada Latvijas čempionus bobslejā.

Skeletona sacensības norisināsies netradicionālā formātā, kur sacensību uzvarētājs tiks noteikts pēc divu braucienu summas stabilākā rezultāta. Sacensību formāts ir interesants ar to, ka par uzvarētāju var kļūt ikviens, kuram abi braucieni būs vienādāki. Sacensībās piedalīsies visi Latvijas labākie skeletonisti un skeletonistes, izņemot Leldi Priedulēnu. Sacensībās piedalīsies arī Ziemas Olimpisko spēļu dalībnieki brāļi Martins un Tomass Dukuri, kā arī jaunie skeletonisti - Krists Netlaus, Ivo Šteinbergs, Elvis Veinbergs, Dārta Zunte un Endija Tērauda.

Savukārt kamaniņu sporta sacensībās noskaidros labākos stafetē.

17.marta rītā notiks sacensības "ShowelRace" un "Ice on Fire" dalībniekiem. No pl. 13 pašiem mazākajiem atbalstītājiem, būs iespēja vizināties ar četrinieku bobsleja kamanām "Starta estakādē".

Ieeja pasākumā bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!