Foto: F64
Eiropas kausa izcīņas otrajā posmā bobslejā divniekiem Īglsas trasē no Latvijas ekipāžām atkal ceturto vietu ieņēma Oskars Ķibermanis/Vairis Leiboms. Tāpat kā dienu iepriekš, atkal līdz trešajai pozīcijai pietrūka 0,04 sekunžu, informē Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Uģis Žaļims kopā ar Intaru Dambi spēja pakāpties par vienu pozīciju augstāk un ieņēma astoto vietu, Matīss Miknis ar Jāni Jansonu atkal 24.pozīcijā.

Šoreiz nestartēja šveicietis Beāts Hefti un piedalījās 39 ekipāžas. Ļoti pārliecinoša uzvara jau otro dienu pēc kārtas Vācijas labākajam pilotam Frančesko Frīdriham. Otrajā vietā Šveices pilots Riko Peters (plus viena sekunde), trešajā vietā šoreiz korejieši (Vons Juņjoņs). Ķibermaņa duetam braucienos trešais un ceturtais labākais laiks, Žaļimam – astotais un sestais.

Eiropas kausu izlases trenera Olafa Kļaviņa komentārs pēc otrā posma :" Nekas jau krimināli nav mainījies, salīdzinot ar vakardienu. Faktiski jau laikam Ķibermanis tuvāk tai trešajaii vietai bija šodien, Hefti tomēr nebrauca. Varbūt otrajā braucienā vienreiz par daudz kaut kur piesita, tāds sīkums jau vien atkal pietrūka. Jaunais Matīss Miknis šodien, pēc paša vārdiem, nobrauca nedaudz sliktāk nekā vakar, kaut vieta tā pati un starpība līdz 20.pozīcijai arīdzan līdzīga. Rīt veiksim treniņus četriniekos, mums startēs veselas trīs ekipāžas".

Atgādinām, Eiropas kausa pirmajā posmā Oskara Ķibermaņa ekipāža arī ieņēma ceturto vietu, Uģa Žaļima – devīto, Matīss Miknis savās debijas sacīkstēs bija 24.

Jau sestdien un svētdien turpat Īglsas trasē paredzētas divu posmu sacensības četrinieku ekipāžām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!