Foto: LETA

Vienu no pasaulē vadošajiem bobsleja stūmējiem, pasaules čempionu Daumantu Dreiškenu sagaida neparasta sezona - tā kā joprojām pēc muguras operācijas atlabst viņa pilots Oskars Melbārdis, komandai 2016./2017. gada sezona būs atšķirīga no iepriekšējiem gadiem.

"Mani, iespējams, "aizdos" kādam citam pilotam, bet tas vēl nav izrunāts," portālam "Delfi" atzina pieredzējušais stūmējs. "Trenējamies kā līdz šim, un aprunājamies, ka vajadzības gadījumā, ja treneris liks, nav problēmu, varam kāpt arī pie citiem pilotiem. Treniņu darbs nav mainījies, visi, kuri ir veseli, ir ierindā, var "bliezt" par visiem 100% - kad būs vajadzība, varam lekt kamanās un startēt."

"Būs Interesanti, sezona rādās būs citādāka nekā parasti bijusi," saka Dreiškens." Ne jau tikai Oskaram veselības problēmas, arī citiem komandas dalībniekiem šādas tādas vainas, šo sezonu varētu izmantot sevis "savešanai kārtībā". Jāskatās, kad Oskars atgriezīsies. Sezonas pirmā puse būs vairāk kā atpūta, būs vairāk stūmēju, līdz ar to varēs pamainīties, stūmējiem būs mazāka slodze un iespēja sevi vairāk pataupīt uz sezonas otro daļu."

Kā zināms, vasaras nogalē Melbārdim, kuram jau agrāk bijušas muguras problēmas, nepilnus trīs mēnešus pirms sezonas sākuma tika izlemts veikt operāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!