Foto: LETA
Līdz šai sezonai Oskaru Ķibermani bija iesaukuši par "mazo Oskaru", ņemot vērā, ka "lielais Oskars" bija līdzšinējais izlases līderis Oskars Melbārdis. Taču, iespējams, pienācis laiks domāt jaunas "iesaukas", jo sezonā kuru Melbārdis izlaiž, lai saārstētu savainojumus, Ķibermanis izmantojis maksimāli, iegūstot otro vietu Pasaules Kausa kopvērtējumā gan divnieku, gan četrinieku ieskaitē.

Tāpat arī četriniekos gan Pasaules, gan Eiropas čempionātos izcīnītas sudraba medaļas. Saruna ar jauno bobsleja spīdekli jau trešdienas, 20. marta, vakarā "Hattrick ar Puči" studijā.

Uzdod savu jautājumu Oskaram Ķibermanim, ierakstot to komentāru sadaļā pie raksta. Interesantākie izskanēs "Hattrick ar Puči" ēterā trešdien plkst. 21:00, kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut"!

Tāpat šīs nedēļas raidījumā Jānis Kalniņš, kurš vēl nesen sargājis Rīgas "Dinamo" vārtus, atklās leģionāra dzīves aizkulises KHL vienībā "Helsinku Jokerit". Savukārt Māris Verpakovskis dalīsies ar iespaidiem pirms Latvijas izlase futbolā uzsāk jaunu cīņu ciklu par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Tikmēr Raivis Vidzis izmēģinās Latvijā atdzimstošo ūdenspolo, bet "Hattrick ar Puči" "ķermeņa" speciāliste Agneta Liepājniece ķersies pie hantelēm.

Skaties "Hattrick ar Puči" trešdien, plkst. 21:00 "Helio" interaktīvās televīzijas kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!