Jaunizceptie pasaules čempioni bobslejā - Oskars Melbārdis, Daumants Dreiškens, Arvis Vilkaste, Jānis Strenga un pārējā komanda - slimnīcā apmeklējuši Latvijas bobsleja izlases treneri Sandi Prūsi.

Pēc sacensībām, pirms došanās uz šīsseoznas Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu Kēnigszē mūsu bobslejisti Insbrukas slimnīcā apciemoja savu treneri, aizvedot viņam čempionu kausu un medaļas.

"Nākamajā rītā pēc operācijas, kad Prūsim aizvedu nepieciešamās mantas no viņa istabiņas, sēdējām un pļāpājām. Prasīju, vai vēl ko atvest? Viņš teica, ka vairāk neko nevajag, tikai medaļas! Tad tā arī sarunājām, ka svētdien pēc mačiem ar džekiem ieskriesim atrādīt medaļas. Abi pasmējāmies, bet pie sevis nodomājām, ka nekas neiespējams tas nav," portālam "Delfi" par šo vizīti pastāstīja izlases ārsts Jānis Kaupe. "Joks pārtapa patiesībā!"

Kā ziņojām, pirms četrinieku ekipāžu sacensībām pasaules čempionātā Sandis Prūsis Īglsas trasē neveiksmīgi krita un lauza potīti. Viņš tika nogādāts Insbrukas slimnīcā, kur trenerim tika veikta pirmā operācija.

Sacensību norisi Sandis Prūsis skatījās pa televizoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!