Latvijas bobsleja pilota Oskara Ķibermaņa četrinieks svētdien, 10. decembrī, Vinterbergas trasē Vācijā izcīnīja dalītu piekto vietu Pasaules kausa sezonas ceturtajā posmā, bet Oskara Melbārža kvartets šoreiz samierinājās ar 12. vietu.

Ķibermanis, kurš pēc saviem iepriekšējiem rezultātiem nebija vadošo pilotu grupā, startēja ar 18. numuru. Tomēr pirmajā braucienā viņš spēja sasniegt labu ātrumu trases lejsadaļā un ieņēma septīto vietu, būdams labāks par Melbārdi.

Otrajā braucienā Ķibermanim dalīts piektais labākais laiks, kas ļāva summā arī ieņemt piekto vietu. To viņš dalīja ar austrieša Benjamiņa Maiera un kanādieša Krisa Springsa kvartetiem.

Savukārt Melbārža kvartets pirmajā braucienā ieņēma 12. vietu, otrajā bija desmitais, taču tas neļāva summā pakāpties augstāk.

Vinterbergas trasē šoreiz triumfēja Vācijas bobslejisti, ieņemot visu goda pjedestālu. Ātrākais abos braucienos bija Johaness Lohners ar saviem stūmējiem, kurš par 0,23 sekundēm apsteidza Niko Valtera ekipāžu un par 0,33 sekundēm Frančesko Fridriha četrinieku.

Portāls "Delfi" piedāvā sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!