Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis raidījumā "Hattrick ar Puči" atklāja, ka Īglsas trasē jau divus gadus pēc kārtas sportistus atbalstījis Latvijas basketbola izlases zvaigznes Kristapa Porziņģa tēvs Tālis.

"Visās trasēs sabrauc diezgan daudz cilvēku," par atbalstu ārzemēs stāsta Ķibermanis. "Nav bijis tāds posms, kurā nav latviešu. Pēc sacensībām viņi pienāk, nofotografējamies un parunājamies. Visvairāk Latvijas līdzjutēju nāk Īglsā."

Bobslejists atklāja, ka tieši Austrijas trasē jau divus gadus pēc kārtas sanācis sastapt basketbolista Kristapa, kā arī viņa brāļu un pārstāvju Jāņa un Mārtiņa Porziņģu tēvu Tāli, kurš no 1992. līdz 1994. gadam pārstāvēja basketbola komandu "Liepājas Metalurgs".

"Otro gadu pēc kārtas Porziņģim tēvs bija. Pagājušogad mēs viņu īsti nezinājām. Matīss [Miknis] ir no Liepājas un teica, ka kaut kur redzēts. Tad viņš bija nācis klāt un prasījis, vai mani nepazīsti. Šogad mēs jau viņu zinājām," nosmēja Ķibermanis.

Par fanu atbalstu Eiropā, cīņu ar Vācijas bobsleja mašīnu, spiegošanu un izklaidēm pēc starta Oskars Ķibermanis stāstīs pulksten 21.05 raidījumā “Hattrick ar Puči” Helio iTV kanālā 360TV un "Shortcut.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!