Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Latvijas bobsleja divnieks Oskars Ķibermanis/ Matīss Miknis sestdien, 20. novembrī, Austrijā, Insbrukas trasē, Pasaules kausa jaunās sezonas pirmajā posmā veica divus sliktus braucienus un nespēja iekļūt labāko desmitniekā, ieņemot 12. vietu.

Par sezonas pirmā posma uzvarētāju ļuva vācietis Frančesko Frīdrihs, kurš abos braucienos bija ātrākais. Divu braucienu summā Frīdrihs par 0,47 sekundēm apsteidza savu tautieti Johannesu Lohneru un par 0,63 sekundēm britu pilotu Bredu Halu.

Ķibermanis pirmajā braucienā pieļāva vairākas kļūdas un bija tikai devītais, Frīdriham zaudējot 0,63 sekundes. Lai gan otrais brauciens bija ar mazāk kļūdām, Ķibermanis/ Miknis kopvērtējumā zaudēja vēl vairākas pozīcijas un palika 12. vietā. Divu braucienu summā uzvarētājiem Latvijas sportisti zaudēja 1,01 sekundi.

Svētdien Pasaules kausa pirmais posms noslēgsies ar četrinieku sacensībām. Bobsleja un skeletona sportisti pēc tam vēl nedēļu uzturēsies Austrijā, jo pēc nedēļas otrais posms arī risināsies Insbrukas trasē.

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!