Foto: F64
Latvijas bobsleja divnieku ekipāžas otro dienu pēc kārtas izgāzās Pasaules kausa izcīņas sacensībās, Siguldā neiesaistoties cīņā par medaļām.

Arī svētdien, tāpat kā sestdien, labākais bija Ralfs Bērziņš, kurš šoreiz startēja ar stūmēju Edgaru Nemmi. Latvijas ekipāža 13 divnieku konkurencē ieņēma piekto vietu.

Potenciālais Latvijas komandas līderis Oskars Ķibermanis ar stūmēju Dāvis Spriņģi, veicot divus nepārliecinošus braucienus, ieņēma vien astoto vietu, bet Pasaules kausa debitants Emīls Cipulis ar stūmēju Kristu Lindenblatu ieņēma 12. vietu.

Pirmajā braucienā Bērziņš/ Nemme bija dalītā piektā vietā, no pjedestāla atpaliekot par par 0,05 sekundēm. Ķibermanis/ Spriņģis pirmajā braucienā bija septītie, bet Cipulis/ Lindenblats bija 12. vietā.

Otrajā braucienā Latvijas ekipāžas savas pozīcijas nespēja uzlabot, bet Ķibermanis/ Spriņģis pat nokrita uz astoto vietu.

Otro dienu pēc kārtas ātrākā Siguldā bija Vācijas ekipāža ar pilotu Frančesko Fridrihu, kas par 0,21 sekundi apsteidza Johannesa Lohnera divnieku. Trešo vietu svētdien Siguldā ieņēma šveicietis Mihaels Fogts (+0,65 sekundes).

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!