Eiropas kausa izcīņas ceturtajā posmā bobslejā, kas notika Šveices kūrortā Sanktmoricā, divnieku konkurencē Latvijas ekipāžas ieņēmušas 10. un 18.vietu. Par posma uzvarētājiem kļuva šveicieši Beats Hefti un Tomass Lampārters. Otrajā un trešajā vietā Vācijas ekipāžas (piloti Olivers Harass un Manuels Mahata)
Latvijas pirmā ekipāža šajā posmā bija Mihails Arhipovs un Pāvels Tolubjevs, savukārt otrajā startēja Normunds Kotāns un Jevgēņijs Muahametšins. Šoreiz pat Arhipova divniekam īpaši nepadevās starts, tikai 11. un 14.rezultāts, ko var izskaidrot ar mainīgajiem laika apstākļiem un sniegu. Finišā pirmajā braucienā Latvijas pirmais divnieks uzrādīja 10.laiku, otrajā – 12. Summā tas tomēr deva desmito vietu. Latvijas otrajam divniekam braucienos attiecīgi 19.un 18.rezultāts, summā 18.vieta.

Eiropas kausu izlases treneris Gatis Gūts saka, ka Šveices ekipāžas uzvara savās mājās nav pārsteigums, turklāt Hefti divnieks vāciešus divu braucienu summā apsteidza pat par 0.88 sekundēm. Sanktmoricā reizēm visai stipri sniga, tādēļ vēlāk startējušo ekipāžu cerības uz augstu vietu bijušas minimālas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!