Foto: F64
Latvijas skeletonisti Tomass un Martins Dukuri piektdien Vinterbergas trasē Vācijā Pasaules kausa izcīņas otrā posma sacensībās netika uz goda pjedestāla, bet trešais latvietis šajā posmā Ivo Šteinbergs nekvalificējās otrajam braucienam.

Tomass Dukurs šajās sacensībās ierindojas piektajā vietā. Pēc pirmā brauciena viņš bija ceturtais, bet otrajā braucienā uzrādītais sestais laiks kopvērtējumā latvieti nobīdīja uz piekto vietu.

Savukārt Martins Dukurs abos braucienos uzrādīja septīto rezultātu, un šajā vietā viņš palika arī divu braucienu summā. Savukārt Ivo Šteinbergs pirmajā braucienā bija lēns, un viņš apsteidza tikai vienu sportistu, paliekot 25. vietā un netiekot pie otrā brauciena.

Par sacensību uzvarētāju pārliecinoši kļuva krievs Aleksandrs Tretjakovs, kurš Tomasu Dukuru apsteidza par 1,06 sekundem, bet Martinu Dukuru – par 1,27. Savukārt otro vietu izcīnīja vācietis Aksels Jungs, kurš pēc pirmā brauciena bija piektajā vietā. Jungs līderim zaudēja 0,83 sekundes, bet trešā vietā ierindojās korejietis Sunbins Juns (+0,84).

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu sacensību aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!