Latvijas skeletonists Martins Dukurs ceturtdien, 17.janvārī, izcīnīja septīto vietu Pasaules kausa posmā, kas notika Čezānas trasē Itālijā.
Otrs Latvijas skeletonists Tomass Dukurs divu braucienu summā ieņēma 12.vietu.

Pēc pirmā brauciena Martins Dukurs bija desmitais, taču otrajā sasniedza ceturto labāko laiku un kopvērtējumā bija septītais. Savukārt Tomass Dukurs pirmajā braucienā ieņēma 11.vietu, otrajā finišēja 14.vietā, summā ieņemot 12.vietu.

Par Pasaules kausa ceturtā posma uzvarētāju kanādietis Džons Montgomerijs, kurš divu braucienu summā tikai par 0,05 sekundēm apsteidza britu sportistu Entoniju Sojeru. Vēl 0,03 sekundes no līdere šķīra citu britu Adamu Pentgiliju, kuram posmā trešā vieta.

Martins Dukurs posma uzvarētājam divu braucienu summā zaudēja 0,55 sekundes, bet no piektās vietas ieguvēja amerikāņa Zeka Lunda viņu šķīra tikai 0,03 sekundes. Tomass Dukurs sacensību uzvarētājam zaudēja 1,40 sekundes.

Jau piektdien, 18.janvārī, Čezānas trasē notiks Pasaules kausa nākamais posms skeletonā, kas būs arī Eiropas čempionāts. Piektdien Čezānas trasē notiks arī pirms nedēļas Kortīnā d'Ampeco atceltais Pasaules kausa posms bobslejā divnieku ekipāžām. Sestdien, 19.janvārī, Čezānas trasē notiks Pasaules kausa posms un Eiropas čempionāts bobslejā sievietēm un divnieku ekipāžām, bet svētdien, 20.janvārī, risināsies Pasaules kausa posms un Eiropas čempionāts četriniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!