Foto: AP/Scanpix/LETA
Latvijas skeletonists Martins Dukurs svētdien, 5. janvārī, Pasaules kausa posmā Vinterbergā otrajā braucienā nenosargaja vietu uz goda pjedestāla, summā ieņemot ceturto vietu. Tomass Dukurs divu braucienu summā bija desmitais.

Martins Dukurs abos braucienos bija trešais, tomēr tas neļāva kāpt uz goda pjedestāla. Tomass Dukurs pirmajā braucienā bija desmitais, otrajā uzrādīja devīto labāko laiku, kas ļāva noturēties labāko desmitniekā.

Par posma uzvarētāju kļuva Phjončhanas olimpisko spēļu čempions korejietis Sunbiņs Juņš, kuram pirmo vietu nodrošināja perfekti veiktais pirmais brauciens. Divu braucienu summā viņš tikai par 0,05 sekundēm apsteidza mājinieku Aleksandru Gasneru, bet vēl 0,03 sekundes zaudēja cits Vācijas skeletonists Aksels Jungks.

Martins Dukurs divu braucienu summā uzvarētājam zaudēja 0,20 sekundes, par 012, sekundēm atpaliekot no trijnieka. Tomass Dukurs uzvarētājam zaudēja 0,97 sekundes.

Tagad bobsleja un skeletona tūre pārcelsies uz Franciju, Laplaņas trasi. Skeletona sacensības tur risināsies jau nākamo piektdien.

Portāls "Delfi" piedāvāja sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!