Martins Dukurs svētdien, 8. decembrī, Pasaules kausa izcīņas jauno sezonu sāka ar otro vietu Leikplesidas trasē, bet viņa brālis Tomass Dukurs noslēdza labāko sešinieku.

Martins Dukurs pirmajā braucienā bija trešais (53,14 sekundes), sev priekšā palaižot tikai vāciešus Akselu Jungku (53,12 sekundes) un Fēliksu Keizingeru (53,06 sekundes).

Otrajā braucienā Martins Dukurs bija otrais, bet par viņu tikai labāk brauca Jungks, kurš summā latvieti apsteidza par 0,12 sekundēm. Trešo vietu posmā ieņēma krievs Aleksandrs Tretjakovs (+0,39 sekundes). Pirmā brauciena uzvarētājs Keizingers otrajā braucienā bija tikai 11. vietā, kas summā viņam ļāva būt piektajam.

Tomass Dukurs pirmajā braucienā bija astotais, bet otrajā braucienā sestais labākais laiks ļāva pakāpties uz sesto vietu. Viņš posma uzvarētājam zaudēja 0,60 sekundes.

Nākamais Pasaules kausa posms nākamnedēļ notiks arī Leikplesidā. Skeletona sacensības vīriešiem ieplānots piektdien, 13. decembrī, un pirmais brauciens sāksies pulksten 21:00 pēc Latvijas laika.

Portāls "Delfi" piedāvā sacensību teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!