Foto: Reuters/Scanpix
Latvijas bobsleja pilota Edgara Maskalāna četrinieks svētdien Sanktmoricas trasē ieņēma trešo vietu Pasaules kausa izcīņas posmā.

Otra Latvijas pilota Oskara Melbārža kvartets divu braucienu summā ieņēma astoto vietu.

Pirmajā braucienā ātrākais bija vācietis Maksimiljans Arndts, kurš tikai par 0,01 sekundi apsteidza amerikāni Stīvenu Holkombu un par 0,07 sekundēm citu vācieti Manuelu Mahatu.

Maskalāns ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Uģi Žaļimu un Intaru Dambi pirmajā braucienā līderiem zaudēja 0,12 sekundes (sestā vieta), bet Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Uģi Žaļimu un Intaru Dambi pirmajā braucienā līderiem zaudēja 0,29 sekundes (11.vieta).

Otrajā braucienā abas Latvijas ekipāžas spēja uzlabot savus rezultātus, pakāpjoties arī divu braucienu summā. Maskalānam otrajā braucienā bija otrs labākais laiks, bet Melbārdim – ceturtais.

Par posma uzvarētāju kļuva Arndts, kuram tādējādi dubultuzvara Sanktmoricas trasē, jo sestdien viņš bija ātrākais divniekos. Divu braucienu summā Arndts par 0,21 sekundi apsteidza Mahatu, bet Maskalānu no otrās vietas šķīra tikai 0,03 sekundes. Melbārdis divu braucienu summā uzvarētājam zaudēja 0,48 sekundes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!