Foto: Shutterstock
Ikvienam, kas kaut reizi filmā vai seriālā redzējis seksa ainu, zina, ka tās rada iespaidu – lai sekss būtu izcils, tev ir jābūt ļoti lokanam un izturīgam. Tad neviļus nākas domāt, ko darīt, ja nebūt neesi nedz akrobāts, nedz mākslas vingrotājs un ar lokanību neizcelies, bet tāpat vēlies seksā eksperimentēt un to izbaudīt. Labā ziņa ir tā, ka tev nav obligāti jāsāk staipīties vai jāriskē iegūt traumas vai sastiepumus, izmēģinot jaunus mīlēšanās veidus, – ir pozas, kas atvieglo mīlas priekus arī nedaudz stīvākiem mīlētājiem.

Lai tev un partnerim nebūtu jāķer pēc Kamasutras grāmatas un jāburas tai cauri, meklējot mīlēšanās pozas, kas nebūs izaicinājums un jūs netraumēs, iedvesmojoties no portāla ''Health'', piedāvājam iepazīties ar piecām seksa pozām, kas neprasa īpašu lokanību, ļaus izbaudīt intimitāti un, ļoti iespējams, sasniegt kulmināciju.

Karotītes poza


Foto: Shutterstock
Karotītes poza ir viena no tām, kas ļauj izbaudīt mīlas priekus ne tiem lokanākajiem. Tev guļot uz sāna un partnerim piespiežoties tavai mugurai, nav jāuztraucas par gurnu kustināšanu vai kāju staipīšanu. Tāpat sakļautas kājas ļaus jums būt ciešākā kontaktā. Šai pozai var piešķir nedaudz asuma, ļaujot partnerim satvert tavas krūtis vai pieturēties pie vidukļa. Partnerim turot tevi stingri, ir iespēja ieiet dziļāk makstī un stimulēt gan tā dēvēto G punktu, gan klitoru.

Paceltais misionārs

Foto: Shutterstock
Izdzirdot vārdus ''misionāru poza'', daudziem prātā nāk garlaicīgs un vienmuļš sekss, taču uz to iespējams paskatīties arī citādāk. Misionāru poza pastiprina intimitāti, jo jūs ar partneri atrodaties viens otram tuvāk, jūs varat skatīties viens otram acīs un skūpstīties. Tāpat šajā pozā ir vieglāk viens otram veltīt pieskārienus – gan maigākus, gan nedaudz spēcīgākus, ja jums abiem tas patīk –, kā arī, ja dodat priekšroku pieaugušo rotaļlietu izmantošanai, tad misionāru poza ir piemērotākā, lai tās iesaistītu. Un pats galvenais – tev nav jābūt īpaši lokanai, lai mīlētos šādā pozā.

Protams, runājot par misionāru pozu, neviļus nākas domāt arī par kulminācijas sasniegšanu, jo sievietēm ne vienmēr tas izdodas. Taču, lai palielinātu iespēju to sasniegt, zem dibena vari palikt ērtu spilvenu. Paceļot dibenu, mainās leņķis, kādā dzimumloceklis tiek ievadīts makstī, ļaujot tavam partnerim ieiet dziļāk un tuvāk piekļūt jau pieminētajam G punktam. Tāpat aizsniedzamāks kļūst klitors, kuru partneris var stimulēt ar savu locekli vai pirkstiem.

Modificētais lotoss

Foto: Shutterstock
Parastā lotosa pozu varētu arī saukt par apskāvienu sēdus – tavs partneris sēž uz grīdas ar sakrustotām kājām, bet tu sēdi viņam klēpī, ar kājām un rokām apķerot viņa ķermeni. Taču, lai šāda poza izdotos, ir nepieciešami lokani gurni, fiziskā izturība un spēks, lai no mīlēšanās saņemtu visu, ko tā var sniegt.

Iespējams, lotosa pozas apraksts tevi ir nobiedējis, taču nesteidz iepazīties ar nākamajām pozām, jo lotosa poza ir modificēta. Tajā partneris sēž nevis uz grīdas, bet uz krēsla, kuram jābūt pietiekami zemam, lai tu, sēžot partnerim klēpī, varētu ar abām kājām stingri pieskarties grīdai. Apsēžoties šādā pozā, tu vari pieturēties pie krēsla atzveltnes, un abi varat šūpoties augšup un lejup. Tāpat tā būs pietiekami ērta un sniegs lielāku kontroli gan par mīlēšanās ātrumu, gan to, cik dziļi dzimumloceklis ieslīd makstī. Kā arī partnera loceklis vairāk stimulēs maksts apakšējo daļu, kurā atrodas visvairāk nervu, palielinot orgasma sasniegšanas iespējamību.

Atvieglotā apgrieztā jātniece

Foto: Shutterstock
Tie, kam guļamistabā patīk eksperimentēt, noteikti būs dzirdējuši par un, iespējams, arī izmēģinājuši apgriezto jātnieces pozu, kurā partneris guļ uz muguras, bet dāma atrodas uz viņa ar muguru pret vīrieša seju. Lai gan šī poza prasa aktīvu gurnu kustināšanu un arī salīdzinoši daudz spēka, to var arī atvieglot.

Partnerim jāapsēžas krēslā ar mīkstiem roku balstiem vai vienkārši klubkrēslā. Savukārt sieviete ar muguru pret partneri apsēžas viņam klēpī, kājas balstot uz mīkstajiem roku balstiem. Partnerim ieteicams savas pēdas stingri balstīt uz grīdas, lai vieglāk varētu kustēties augšup un lejup. Šādā pozā būs iespējams gan izbaudīt partnera silto apskāvienu, gan, iespējams, dziļo G punkta stimulāciju, mīlēšanās beigās sasniedzot orgasmu.

Sunīši stāvus

Foto: Shutterstock
Iespējams, šķiet, ka sunīšu poza neprasa lielu piepūli un to var arī ne sevišķi lokani mīlnieki, tomēr tā radīs diskomfortu tām dāmām, kurām ir problēmas ar ceļiem, kā arī pēc tās var parādīties muguras sāpes vai stīvs kakls. Taču, lai pilnībā neatvadītos no sunīšu pozas, jo pavisam noteikti ir gan tādas dāmas, gan kungi, kuriem tā ļoti patīk, der izmēģināt to pašu, bet – stāvot kājās.

Sieviete stāv, atbalstījusies pret guldu, galdu vai citu virsmu, bet partneris stāv aiz viņas un ievada savu dzimumlocekli makstī. Iespējams, atbalstīšanās pret gultas matraci nebūs ērta, jo tas mēdz būt mīksts vai par zemu, kas var radīt diskomfortu. Ja tā notiek, izmēģiniet jebkuru citu augstāku virsmu, piemēram, jau pieminēto galdu. Tāpat, ja tu un tavs partneris šajā pozā vēlaties justies viens otra tuvāki, intīmāki, liec partnerim tavi apķert ar savu ķermeni, piespiežoties tavai mugurai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!