Foto: F64
Latvijas bobsleja četrinieku ekipāža, ko pilotē Edrags Maskalāns, pasaules čempionātā pēc diviem braucieniem joprojām ieņem dalītu devīto vietu, bet Latvijas otrā ekipāža, ko pilotē Oskars Melbārdis, pēc otrā brauciena uzlaboja savu situāciju un iekļuva labāko divdesmitniekā.

Pasaules čempionātā, kas notiek Kēnigszē trasē Vācijā, pēc diviem braucieniem līderi ir Vācijas pirmā ekipāža ar pilotu Manuelu Mačatu, kas jau par 0,22 sekundēm apsteidz Vācijas otro ekipāžu, ko pilotē Karls Angerers. Trešais ir Aleksandrs Zubkovs (+0,34 sek.), kuram jau 0,04 sekunžu attālumā ir pietuvojies amerikānis Stīvens Holkombs.

Edgars Maskalāns ar stūmējiem Daumantu Deiškenu, Uģi Žaļimu un Intaru Dambi pēc diviem braucieniem joprojām dala devīto vietu, taču pēc otrā brauciena jau ar krievu Aleksandru Kasjanovu. Pēc pirmā brauciena Maskalāns dalīja devīto vietu ar šveicieša Gregora Baumana ekipāžu, kura pēc diviem braucieniem pakāpās uz astoto pozīciju un tagad apsteidz latviešus par 0,04 sekundēm. Kasjanovs pirmajā braucienā ierindojās septītajā vietā.

Latvijas otrā ekipāža – Oskars Melbārdis/Raivis Broks/Mihails Arhipovs/Jānis Strenga otrajā braucienā uzlaboja savu situāciju, pakāpjoties no 21. uz 19. vietu.

Trešais un ceturtais brauciens notiks svētdien.

Atgādinām, ka pirms nedēļas pasaules čempionātā divnieku ekipāžām Oskars Melbārdis ierindojās 13., Edgars Maskalāns – 16. vietā.   

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!