Foto: F64

Endija Tērauda piektdien Vinterbergas trasē Vācijā Pasaules kausa septītajā posmā skeletonā ieņēma 18.vietu.

Tērauda pirmajā braucienā kā priekšpēdējā trasē devās ar 22.numuru un sasniedza 18. labāko rezultātu, no līderes nīderlandietes Kimberlijas Bosas atpaliekot 1,20 sekundes.

Bosa par 0,49 sekundēm apsteidza mājinieci Žaklīni Lellingu un par 0,52 sekundēm - krievieti Jūliju Kanakinu.

Ceturtā bija kanādiete Mirela Rahņeva, bet piekto vietu dalīja vāciete Tīna Hermane un krieviete Jeļena Ņikitina.

Otro braucienu Tērauda veica krietni labāk, sasniedzot 16.labāko rezultātu, taču augstāk neizdevās pakāpties, ierindojoties 18.vietā.

Uzvaru izcīnīja Bosa, svinot savu otro uzvaru. Arī pirmā izcīnīta šosezon Vinterbergā. Viņa gan sasniedza tikai devīto labāko laiku otrajā braucienā, taču finišā sasniedza labāko laiku divu braucienu summā - minūte un 56,04 sekundes.

Otrā, atpaliekot par 0,24 sekundēm, bija Lellinga, trešā - Ņikitina, kura uzvarētājai zaudēja 0,43 sekundes.

Ceturto vietu ieņēma Kanakina, piekto - Rahņeva un sesto - itāliete Valentina Margaljo, kura pēc desmitās vietas pirmajā braucienā sasniedza labāko laiku otrajā braucienā.

Latvijas pārstāve pirmajos divos posmos, kas notika Īglsas trasē, netika pie otrā brauciena, ierindojoties attiecīgi 22. un 23.pozīcijā. Altenbergā tika izcīnīta 17. un 19.vieta, pa vidu abiem posmiem Vinterbergā - 22.vieta, bet Siguldā viņa ierindojās 21.vietā.

Iepriekšējā sezonā Vinterbergā uzvarēja krieviete Jeļena Ņikitina, apsteidzot Hermani un Floku, bet Tērauda ieņēma 19.vietu.

Jau ziņots, ka Martins Dukurs piektdien Vinterbergas trasē izcīnīja savu 60. uzvaru Pasaules kausa posmos un kļuva par kopvērtējuma līderi, kamēr Tomass Dukurs ierindojās piektajā vietā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!