Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas bobsleja divnieks Uģis Žaļims ar stūmēju Jāni Strengu ceturtdien izcīnīja ceturto vietu Īglsas trasē notiekošā Eiropas kausa otrā posma sacensībās, informēja Latvijas Bobsleja un skeletona federācija.

Tikmēr otra Latvijas ekipāža Oskars Ķibermanis kopā ar Vairi Leibomu ierindojās septītajā vietā, uzstādot labāko starta laiku - 5,09 sekundes.

Pirmais trijnieks bija tāds pats kā trešdienas sacensībās – uzvarēja Vācijas pilots Tomass Florčucs , bet aiz viņa šveiciešu Beāta Hefti un Gregora Baumana ekipāžas.

"Pagaidām viss kārtībā," uzreiz pēc otrā brauciena teica Latvijas treneris Eiropas kausu posmos Olafs Kļaviņš. "Labi braucieni, ceturtā vieta ir ļoti labs rezultāts šādā konkurencē un Oskara Ķibermaņa septītā arī. Mūsu otrā ekipāža sasniedza labāko starta ieskrējienu divu dienu vērtējumā un neslikti arī nobrauca."

Atgādinām, ka Īglsas trasē notika arī pirmais posms, kurā Žaļims ar stūmēju Raivi Broku finišēja devītajā vietā, bet Ķibermanis pārī ar Raivi Zīrupu noslēdza labāko desmitnieku.

Sestdien notiks sacensības četrinieku ekipāžām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!