Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas (LBSF) ģenerālsekretārs Zintis Ekmanis televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" izteicies, ka būvkompānija "Arčers" un ceļu būves kompānijas "Binders" pelnījuši uzvarēt sporta būvju būvniecības konkursos.

Raidījuma vadītājs Armands Puče taujāja Ekmanim, vai LBSF finansiālās iespējas nav ietekmējušas neatliekamās izmeklēšanas darbības, ko abām būvkompānijās veica Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) un Konkurences padome (KP).

"Paldies, ka ir atbalstītāji," atbildēja Ekmanis. "Uzskatu, ka viņiem tieši vajadzēja būt pirmajiem rindā konkursos, kuros ceļ sporta būves. Teiksim, pie vienādiem nosacījumiem izšķirošajam vajadzēja būt tam, kas piecus gadus vismaz atbalstījis sportu. Viņi ir zem lupas, bet turpina palīdzēt. Viņi ir īsti sporta fani un draugi jau padsmit gadus."

Funkcionārs arīdzan atklāja, ka pārsteidzoši labs jauno sportistu pieplūdums pavasara stūmēju atlasē mudinājis LBSF sezonai gatavoties "uz maksimumu", treneru korpusam piesaistot Jāni Skrastiņu un Jāni Ķipuru.

Pilnu interviju ar bijušo bobslejistu un LBSF ģenerālsekretāru skatieties "360 TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien, 4. decembrī, pulksten 21.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!