Foto: F64
2014. gada Eiropas čempione kamaniņu sportā, Vankūveras un Soču olimpisko spēļu dalībniece Natālija Horeva veselības apsvērumu dēļ var izlaist gaidāmo ziemas sezonu, informē Krievijas izlases vadība.

Pēc šāgada pasaules čempionāta, kas notika Siguldā un kurā Horeva ieņēma 10. vietu, sportistei izdarīta muguras operācija.

"Natālija Horeva šobrīd aizvada rehabilitācijas programmu pēc operācijas un ārsti viņai aizliegušu fiziskas slodzes," intervijā aģentūrai "R-Sport" saka Krievijas kamaniņu sporta izlases vadītājs Atrjoms Petrakovs. "Līdz šā gada decembrim veselības apsvērumu dēļ viņa būs atbrīvota no treniņiem, bet pēc tam viss būs atkarīgs no sportistes pašsajūtas. Ja viņa jutīsies normāli, aicināsim uz treniņnometni Altenbergā, kas sāksies 22. decembrī, taču iespējams, ja Horeva izlaidīs visu sezonu."

Kā zināms, jaunā kamaniņu sporta sezona sāksies 22. novembrī ar pirmo Pasaules kausa izcīņas posmu. Pasaules čempionāts notiks janvāra beigās Kēnigszē trasē Vācijā, Eiropas čempionāts - februāra vidū Altenbergā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!